Ако не ти трябва това имо по-добре да се разкара.
Известие
Collapse
No announcement yet.
къде се намира имобилайзера на 156
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАко не ти трябва това имо по-добре да се разкара.
Но за правенето на дублкикат копиране е най лесно.
Колега да ти дам телефон в Пловдив ако акои искаш да ти го копират без да се сваля и разглобява нищо .Last edited by docev; d.m.y г., 16:02.
Comment
-
Няма да стане по кутийката. Ама нали трябва да се впише ключа вътреАко иска цялата кола да докара колегата. Няма проблем
С техника става колега, с техника
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от docev Покажи съобщениеДа , с програматор X-Prog за 79 лв , могат хиляди левове да се изкарат наистина.
Изобщо не мисля да те светвам колко много си заблуден обаче.
Купи си точно този програматор и ще ти връча кутийка от иммо3, че и от иммо2, даже и от иммо1 да видим ще откриеш ли въобще къде е кода и как ще го сметнеш че да извадиш ПИН-а и след тва да видим пък как ще впишеш новия ключ и къде. Обясни го така просто колкото и просто го изкарваш и ще те призная.
А транспондера кой ще го запише?
Изобщо по-добре не се обаждай, защото явно ама изобщо си нямаш и на идея за какво иде реч и единственото което правиш е да объркаш някой който недай си боже да ти повярва.
---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:27 ----------
Първоначално публикувано от lokara Покажи съобщениеколега извинявай,че ти ползвам темата понеже да не пускам друга
Въпроса ми е може ли на Алфа 146 2.0 тс с Мотроник 2.10.3 са премахне имобилайзераLast edited by oem; d.m.y г., 14:07.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колега и аз имам всички продукти на Абритус (оригинал) както и TANGO и OMEGA и още мн. други нещаТака, че недей да говориш без да знаеш кой какво има и какво ползва. Много ми е интересно ей така някой като си помисли, че само той има, може и знае
Едит: аз не се карам. Просто много мразя такива изказвания като твоето по-горе и ако обичаш бъди по внимателен когато намекваш подобни неща.Last edited by oem; d.m.y г., 15:13.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колеги надявам се,че ползвам правилната тема за да задам въпроса си ! Колата ми е 156 1.8TS,и имам само един ключ...червен с гумения бутон,та въпроса ми е..ако тръгна да правя резервен ключ има ли някаква опция,той също да командва оригиналното централно...демек друга платка от друг ключ да се преобучи към моето централно,а металната част не е проблем да я сменя с нарязана по моята кола...сигурно и нов чип ще трябва предполагам,колата е 98 год.
Comment
-
Comment
-
Колега зарадва ме...сега ще споделя каква е идеята ми...със сигурност не съм първия,а няма и да съм последния опитал подобни манипулации,но все пак мисля,че ще е полезно за всички да обсъдиме тази идея,според мен трябва да стане стига на човек да му се занимава,и така: Мисля да купя един ключ като моя от някоя 156-ца на части,сменявам му чипа защото предполагам,че стария не може да се презапише (нямам и код-карта) и дистанционното се обучава към моята кола,металната част с нарезите,която ако не се лъжа е отливка към едната част на пластмасата,но аз имам начин да я направя,или ще я изчопкам и ще фиксирам другата отново,или пък режа метала до някъде и правя прецизна сглобка тип " Паркет " и фиксирам със щплентче и го чуквам от двете страни...демек както на отварящите се ключове на немските и др. возила е захваната нарезната част към другата метална част с бутончето и пружинката,ще ида на ключар който ще ползва възможно най-евтината заготовка с необходимия профил...разбирате ме вече какво съм замислил...обучава се чипа и имаме два почти оригинални ключа...предполагам,че може да греша някъде защото за пръв път се сблъсквам с итал-возило,занимавал съм се само с ауди и vw около 8 години....коригирайте ме ако някоя или цялата част от гениалната ми идея е неизпълнима !
Comment
Comment